Glemt detaljer?

Om mig

Lidt om mig

Mit navn er Anne-Mette jeg er 44 år og mor til 3 skønne børn - en datter fra 2007, min søn fra 2010 og min anden datter fra 2013. Vi bor i et dejligt hus i Vonsild med vores skønne labradorhvalp Marley. Marley er ved at blive trænet til terapihund og vil noget af tiden være til stede i klinikken sammen med mig.

Jeg er i gang med det sidste år af læreruddannelsen og har gennem hele min uddannelse arbejdet som lærervikar og har god erfaring med børn og unge. Jeg og min tidligere hund Rosa, har været tilmeldt foreningen Læsehund, hvor vi var på Kolding biblioteket og læse med læsesvage børn.

Som alle andre mennesker har jeg oplevet kriser og op- og nedtur igennem mit liv og har selv arbejdet meget med at bryde tankemønstre og ændre på mine overbevisninger - i det hele taget arbejde med min kognitive strategier, som har været løsningen for mig.

Især var mine børne- og ungdomsår præget af dårligt selvværd og selvtillid, som påvirkede mig indtil jeg, som voksen begyndte at arbejde med mig selv. Derfor ved jeg, hvor stor betydning og effekt det har at arbejde med- og kigge nærmere på ens tanker. Ved at ændre ens mentale tilstand og kognitive tankemønstre kan dit mindset, overbevisninger og syn forandres til at påvirker dine handlinger og derved kan du komme videre i de udfordringer der ellers bliver holder dig tilbage.

Jeg ser frem til at kunne hjælpe dig på din vej ud af dine udfordringer.

Jeg er certificeret ved pigepotentiale som ungecoach og master ved Coaching Acadamy.

TOP