Glemt detaljer?

FØRSTE GANG TIL COACHING/FØRSTE KONTAKT
For voksne og unge. Første møde tager vi udgangspunkt i dine behov og ønsker for coaching. Du kan fortælle frit og jeg vil stillen nogle spørgsmål for at spore mig ind på dine udfordringer og det du ønsker at arbejde med.Under vores samtaler vil jeg lave notater og skrive ned hvad vi snakker om. Disse oplysninger bliver efter endt session skrevet ind i et sikret dokument og efterfølgende bliver alle håndskrevet notater destrueret. Derudover har jeg naturligvis tavshedspligt. For børn og unge der kommer til coaching første gang, er mor og far naturligvis også velkomne til at være med.
1 time
DKK650.00
COACHINGFORLØB FOR BØRN OG UNGE
Selvtillid og selvværdsforløb. 5 gange a 60 min. Gruppeforløb a 2-4 børn/hvis muligt, inddelt efter alder. Selvtillid og selvværdsforløbet er b.la. for unge der af forskellige grunde føler sig mindre værd, har et negativt selvbillede, føler sig presset i skolen, både fagligt og socialt, har svært ved forventninger og i det hele taget kunne have brug for bedre trivsel. I gruppen vil de møde andre børn og unge med de samme udfordringer og mistrivsel. I fællesskab vil blive undervist i selvhjælp og trivsel, ud fra forskning, brugbare redskaber, egne erfaringer, samtale, undervisningsmateriale, hjemmeøvelser og meget mere. Til forløbet bliver der udleveret, undervisningshæfte med materiale og små opgaver.
1 time
DKK650.00
COACHING 1:1
For voksne og unge. Enetimer a 60 min. Incl. Opsamling og afslutning. I coaching 1:1 tager vi udgangspunkt i dine behov og ønsker for coaching. Varighed er så længe du ønsker det og får udbytte af min hjælp. Under vores samtaler vil jeg lave notater og skrive ned hvad vi snakker om gang for gang. Disse oplysninger bliver efter endt session skrevet ind i et sikret dokument og efterfølgende bliver alle håndskrevet notater destrueret. Derudover har jeg naturligvis tavshedspligt.
1 time
DKK650.00
TOP